Webinar 6 June

Webinar

Forbedr succesraten af dine projekter med Half Double

Deltag i vores webinar tirsdag d. 6. juni og lær om Half Double Metodologien, en ny hybrid projektledelsesmetode, der gør det muligt for dig at skabe mere værdi i dine projekter hurtigere.

Half Double er en projektledelsesmetode, der er baseret på faktisk menneskelig adfærd, uforudsigelighed og kompleksitet. Den er blevet testet og valideret gennem adskillige projekter i forskellige brancher og blevet anvendt til en bred vifte af projekttyper - og den virker.

Vi har tallene til at bevise det. Forskning har fundet, at 69% af Half Double projekter var mere succesfulde end sammenlignelige projekter i samme organisation. 87% af dokumenterede Half Double projekter har været succesfulde. Det er et stort skridt op fra den 30-35% succesrate for projekter på tværs af kloden og på tværs af sektorer.

Half Double er en hybrid projektmodel, der tager de bedste elementer fra både klassisk og agil projektledelse og tilføjer en hidtil uset vægt på lederskab for at skabe en kraftfuld metode til at øge succesen af projekter, porteføljer og dermed organisationer. Metoden består af 3 kerneprincipper, 9 metoder og værktøjer, som tilsammen kan hjælpe med at realisere potentialet i dit projekt, når de anvendes.

Er du interesseret i at lære mere? Deltag i vores 45-minutters webinar, der bliver afholdt af den administrerende direktør for Half Double Institute, Christina Sejr Pedersen. Her får du en introduktion til metoden og hvordan du kan bruge den til at forbedre eksekveringen af dine projekter.

Registrering er gratis - tilmeld dig her.

Webinaret er på dansk.

Webinaret afholdes virtuelt.

Event information

Dates

6 June, 2023

Time

08:30 - 09:15

Where


Webinaret afholdes virtuelt.